Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségi után is lehet...

Érettségi után is lehet igényelni iskolalátogatási igazolást a gimnáziumomban? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Most érettségiztem le június 25-én és beadtam a jelentkezésem egyetemre. A helyzet pedig az, hogy a szegedi szabadtérin dolgoznék perecesként, ahhoz meg kell regisztrálnom az Ötcsillag nevű munkaközvetítőhöz. Na most ugyebár ahhoz kelleni fog nekem nappali tagozatot igazoló iskolalátogatási papír. Mivel egyetemre majd csak július végefele derül ki, hogy felvesznek, a gimimbe ha bemegyek adnak iskolalátogatásit aug. 31-ig? A diákigazolványom érvényes még ha jól tudom októberig. Csak az írjon, aki pontosan tudja. Köszönöm. :)

2012. júl. 2. 17:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez iskolánként változó, valahol adnak, de van ahol nem. A legtutibb az, ha bemész/betelefonálsz és megkérdezed.
2012. júl. 2. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!