Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érvényes-e a bizonyítvány?

Érvényes-e a bizonyítvány?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzet a következő: Egy alapfokú zeneiskola tanulója vagyok. A bizonyítvány az ötödik év végén elveszett valahogy. Az iskola kiállított egy újat, amiben azonban az első öt év eredménye nem szerepel, mivel a tanáraim gyakran cserélődtek, és nem lehetett aláíratni velük, mert ők már akkor nem tanítottak az iskolában. Így tehát az új bizonyítványomban a hatodik évvel kezdve minden egyes tanév szerepel, le van pecsételve és alá is van írva mind az igazgató, mind a tanár által. Az a kérdésem, hogy a bizonyítvány ebben az esetben is érvényes, valamint igazolja-e, hogy én pl. az első évet is teljesítettem?

2012. júl. 1. 15:39
 1/1 Andizsuzsi ***** válasza:
Érvényes. Az igazolja, az első 5 évedet, hogy mehettél hatodik évfolyamba. Ha valakinek pl. az általános iskolai bizonyítvány veszik el, ő is csak az utolsó befejezett évről kap másodlatot, mert az igazolja az előzőeket is.
2012. júl. 1. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!