Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miket kell még elküldeni az...

Fuuton kérdése:

Miket kell még elküldeni az egyetemre?

Figyelt kérdés
Egyetemi jelentkezésnél el kellett küldeni a jelentkezési lapot, de még valamilyen papírokat, dokumentumok fénymásolatát még el kell küldeni, csak azt nem tudom miket, és hova? (Miskolci egyetem Gépészmérnöki karra jelentkeztem)
2012. jún. 30. 10:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Fogjátok már fel az aprócska agyatokkal, hogy ez nem, ismétlem, nem vicc.

Sajnos olyan volt az osztály, hogy ezeket nem nagyon tudtuk megbeszélni...

Szóval erről így lemaradtunk.

Annyit kéne tennetek, hogy leírjátok nekem, hogy miket kell még elküldeni, én hálásan megköszönöm a segítségeteket, és ezzel le is van zárva.

2012. júl. 1. 08:06
 12/15 Andizsuzsi ***** válasza:

Figyu kérdező!

Aprócska agyaddal fogd fel, hogy a felvi.hu-n minden ott van, ötös magyaroddal szépen olvasd el, és értelmezd. Ehhez nem kell semmilyen osztálynak lennie, értőn kell tudni olvasni. Amúgy mindent oda, ahova a jelentkezési lapodat küldted.

2012. júl. 1. 08:54
 13/15 anonim ***** válasza:
fogd fel az aprócska agyaddal h az egyik válaszoló már leirta.
2012. júl. 1. 09:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Abból kiindulva, hogy nem igazán vettetek komolyan nem tudtam, hogy mennyire valós adatot írt...
2012. júl. 1. 10:02
 15/15 Andizsuzsi ***** válasza:

"Középiskolai bizonyítvány másolata, érettségi másolata, pluszpontot igazoló dokumentum(ok) másolata."

Kérdező az Isten áldjon már meg. Szerinted mi a búbánatos fene kellene más? Azt csak tudod, hogyan számítják a pontjaidat? Azokat a dokumentumokat kell beküldeni, ami ezeket igazolja.

2012. júl. 1. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!