Milyen tanárnak érdemes tanulni Magyarországon?
Köszi!
Ebből mondjuk a kémia áll hozzám közelebb! ÉS milyen párosítást érdemes mellé venni? Mondjuk nyelvet vagy biológiát vagy?
Vagy már nincs ilyen kettős párosítás a tanári képzésben? 7éve felvételiztem azóta meg van 2éve a diplomám de nem tudom hogy megy a mostani rendszer!
:D
Kémia-Fizika jó párosítás :D:D
Matek is szóbajöhet, de a többi nem igen. Annyi van a többiből mint a nyű. Nyelvből nem is érdemes, lassan már az egész ország nyelvtanár lesz.
akk már csak 2 "ingyen" féléved maradt.
az az igazság h én nem mennék tanárnak. vagyis tuti csinálnék mást is mellete. elég keveset fizet..
Köszi a kommenteket!
ÉS esetleg ha nem fősuli akkor valami OKJ amibe érdemes pénzt beleölni? Az az igazság hogy a diplomámmal nem fogok Mo-n elhelyezkedni hacsak valami céget nem alapítok, ahhoz meg nincs kezdő tőkém. Ausztria felé kacsingatok de ahhoz nyelv kell ami még fejlesztésre vár.
Szeretnék olyan munkát amivel kereshetek is ha nem is degeszre magam (szóval többet fizet mint a tanár) de még nincs 500 belőle mint pl. fodrászból!Ny-Mo-n élek amúgy Ausztriai határ mellett! :D
# 4/7
hogy érted hogy már csak 2 ingyen félévem maradt?
irtad h 7 éve kezdted és 2 éve van diplomád. ebböl következtettem h 5 évig jártál egyetemre/fösulira (ami 10 félév). az állam 12 félévet támogat államilag.
meg most vezették be h pl egy 6 féléves képzést államison 8 félév alatt kell elvézne. ha tulléped akk csak költ. téritésesen folytathatod a szakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!