Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mely Magyarország 4 leghíreseb...

Mely Magyarország 4 leghíresebb nagy egyeteme? Semmelweis, Corvinus, BME, ELTE?

Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 00:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

"Az tény, hogy nehéz, és sokan elmennek, ezek szerint szegedet sokkal könnyebb teljesíteni, és ez tény. "

Te érv-király:D Ne röhögtessd már ki magad mégjobban, így is szakadok rajtad és hogy mekkora lúzer vagy:D:D Ha neked ennyire jó, hogy homokba dughatod a fejed, akkor tedd és ringasd magad abban a tudatban, h az ELTE ér is vmit:D De a gondolkodást hagyd a nagyokra kisember, nem az olyan h.lyéknek való, mint te vagy:D Na puffogj tovább magadban, itt úgy srm tudsz senkit sem átterelni az ELTE oldalára, ismeri a 'hírnevét' már mindenki és az nem biztos, h pozitív:D na pá

2012. jún. 29. 13:35
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Ui: Attól, h idegen szavakat próbálsz használni, még nem tűnsz intelligensebbnek, csak egy kis stréber sznobnak. Jah és olvasd vissza a válaszokat és elemezd, mert én egy szóval nem írtam, hogy Szegedre járok, szóval egy nagy öngóóóól neked:D:D na most hogy jól leégtél, mehetsz is a többi egyetemes kérdéshez és próbálhatsz másokat is meggyőzni, hogy az ELTE is ér vmit, talán ott sikeresebb leszel:D na puszi pá
2012. jún. 29. 13:44
 13/20 anonim ***** válasza:
én egy szóval sem mondtam, hogy az SZTE jobb az ELTE-nél, annyit mondtam, hogy ez a két egyetem van a nemzetközi rangsorban a legjobb egyetemek között. tehát összességében jobb az SZTE, mint a másik felsorolt három egyetem...
2012. jún. 29. 13:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem, mert te konkétan azt mondtad, hogy az ELTE a legjobb, mert csak az a király stb, közbe meg pont hogy nem.
2012. jún. 29. 13:57
 15/20 anonim ***** válasza:

Nemzetközi listán csak az ELTE é az SZTE van fent.

Magyarország rangsoroknál meg sokat számít a kar/szak, illetve hogy mi alapján állítják fel a statisztikát.

Pl. felvin sok olyan rangsor van, ahol az alapján rakják sorrendbe a sulikat, hogy mennyi OKTV-vel bejutott hallgató van, meg hol a legmagasabb a pontok átlaga meg hasonlók. És ezek baromira nem mutatják azt, hogy igazából milyen az oktatás színvonala.

A szak/kar meg azért számít, mert pl. az ELTE BTK magyar rangsorokban elöl van, de a pszichológia szak a felmérések szerint a legutolsó az országban.

A Semmelweis sem elismertebb, mint a többi orvosi. A többi orvosi diplomát is ugyanúgy elfogadják külföldön.

2012. jún. 29. 14:48
 16/20 anonim ***** válasza:
15-ös, nem velem vitatkoztál ELTE vs. SZTE ügyben, én csak a 8-asra válaszoltam...
2012. jún. 29. 14:58
 17/20 anonim ***** válasza:
közben töröltek egy választ, szóval a jelenlegi 14-esnek szól!
2012. jún. 29. 16:16
 18/20 anonim ***** válasza:

"Az ELTE-nek már kb. csak a hírneve nagy, de akinek van egy kis esze, nem megy az ilyen pesti divategyetemekre"

Ez egy ostoba troll, nem kell vele foglalkozni. Nem azt nevezném "divatnak", hogy sokan az ELTE-ra járnak, hanem hogy egyesek netes fórumokon szándékosan provokáló, vitaindító kijelentéseket nyögnek be.

2012. júl. 5. 15:36
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
15:36 ne röhögtess már minket kérlek, és amúgy is, minek írogatsz ide, ha annyira nem érdekel és nem foglalkozol vele?
2012. júl. 5. 18:18
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem az, hogy melyik a jobb egyetem, nehéz lenne megmondani, már csak a szakok sokfélesége miatt is. Nem állítom, hogy az ELTE a legjobb, de a hírneve biztosan nem véletlen, a képzés színvonalas. /Persze ettől más egyetemek színvonala még nem lesz rosszabb/

Arról hogy a közösség rossz, én még mindenhol csak azt hallottam, hogy a kollégiumokban is milyen jó és élénk a közösségi élet. A kapcsolatok nem csak felszínesek.

Mellékesen még megjegyezném, hogy pl. a gyógypedagógiai karán vannak olyan szakirányok is, amelyek az országban egyedülállóak.

2012. júl. 27. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!