Még elérhetek valamit az életben?
Figyelt kérdés
Most megyek majd műszaki középiskolába. Általánosban nem tanultam szinte semmit, vagy csak minimálisat. De az átlagom mindig 4-es fölött volt. Amúgy az iskola ahova megyek nyelvi előkészítős. Átgondoltam az életem és nem akarok 90 ezer forintért nehéz fizikai munkát végezni, vagy 0 forintért otthon ülni és várni a szociális segélyt. Ha középiskolában tanulnék, még lehetek mondjuk mérnök? Vagy már késő?2012. jún. 27. 16:15
1/1 anonim válasza:
Dehogy késő hülye vagy?:D még ha 12.be jut eszedbe h tanulni kell akkor azt mondom oké ha eddig nem tanultál hát úgy nehéz.. de így ne aggódj tanulj rendesen főleg matekra gyakorolj stb. ha mérnök szeretnél lenni, meg persze mellé jöhet pl: kémia,fizika,informatika,biosz ezek közül valamelyik amit még nézni szoktak mérnökin felvételikor ha duplázol de ebbe most nem megyek bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!