Hogyan érdemes felkészülni pótvizsgára? Kettőböl buktam.
Figyelt kérdés
Jó,ha már jövő héten elkezdek készülni?
Aki pótvizsgázott, az kérem írja le tapasztalatait! Mennyit tanult, hogy zajlott le a vizsga, stb.
2012. jún. 26. 21:38
2/3 anonim válasza:
dehogynem, érdemes...
sajnos ebben nem nagyon tudok segíteni, de talán azt megtudod csinálni, hogy a gyakorlati dolgokat újra begyakorlod, az elméletet pedig megtanulod rendesen, nem olyan sok ez az anyag, érettségire többet kell tanulni, úgyhogy menni fog, hajrá
3/3 Diego93 válasza:
Én 4 évvel ezelőtt mikor 9-es voltam év végén 3 tantárgyból buktam(matek, földrajz, kémia). Július elején kezdtem a tanulást és sikerült mindegyikből a pótvizsga. Következő év végén 2 tantárgyból buktam(irodalom, matek). Ugyanúgy Július elején kezdtem a tanulást és az is sikerült. Napi 2-3 órát tanultam. Szóval feltudsz készülni rá. Gondolj az én példámra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!