Megtekinthető valahol az államilag támogatott férőhelyek száma, egyetemeken belül szakonként lebontva?
Figyelt kérdés
Elsősorban az ELTE az ÓE és a BME érdekelne.. köszi!2012. jún. 25. 23:55
1/3 anonim válasza:
Szakonként nem tudod megnézni, csak azt, hogy melyik egyetem hány állami helyet kapott képzési területenként (13. oldalon), ahova általában több szak is tartozik.
Az, hogy adott szakon pontosan hány államis hely lesz, az majd a ponthatárhúzáskor derül ki.
2/3 A kérdező kommentje:
Tisztában voltam vele, hogy ez a táblázat létezik. Ami érdekesebb lett volna, az a szakonkénti lebontás. Mindenesetre köszönöm, hogy válaszoltál, megy a zöld!
2012. jún. 27. 18:47
3/3 anonim válasza:
Szakonkenti elosztás nem lesz, kiválóság alapján dönti majd el az egyetem h a kapott kvótát hova teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!