Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Így költségtérítésesre sem...

Így költségtérítésesre sem vesznek fel fősulira?

Figyelt kérdés
Ha nincs meg a minimum 240 pontom, akkor sem vesznek fel költségtérítéses nem népszerű fősulira? Elvagyok keseredve! Kérlek segítsetek, hogy igen vagy nem..
2012. jún. 24. 22:20
 1/2 anonim ***** válasza:
2012. jún. 24. 23:54
 2/2 Norka22 ***** válasza:

Szia hát sajnos nem!:( 240 pont alatt nem lehet bekerülni semmilyen szakra ami diplomát ad!:( De felsöfokú szakképzésre mehetsz ott azthiszem 160 pont körül vana minimum de lehet több bocsi:(

en is jelentkezetem és elszurtam a magyarom szóval mivel pont az számit nekem valoszinu engem sem veszenk fel,igy aza fehetöséged marad hogy vagy ujra középszinten (olyan tantárgybol ami roszz lesz vagy amit szeretsz és tudnál javitni) vagy emelszinten leérettségizel!

mert a ugye a 240 pontnak ugy kell meglennie,hogy ebbe nem számolhasz bele mást csaka 11. 12. és az érettségi % jaid alapján kikalkulált jegyet! szoval hiába van nyelvizsgád és okj szkod ha nincs 240 pontod! es ha nincs meg csak az érettsgi javitásal tudod ezt filjavitani! igen monst ezt csinálják hogy a nagyon jo tanulok tanulhassank csak tovább ami szerintem jogos,mert kelle egy határ természetesen csak hogy ezt nem igy kellen hanam nem szbadott volna megengedni hogy az okatás "ennyire lesúlyedjen" hogy minenki felvettek fizetösre szinte! eza véleményem,meg persz hogy várhattak vlna mig egy evet kedvünképrt:) ne legy szomoru tudom hogy rosz de gondolkozz mit szeretnél s hogyan jovore megnehezebb lesz bejutni szakokra szerintme!

mire jelentkeztél?

2012. jún. 25. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!