Ha jelenleg egyetemre járok és szeretnék mellette csinálni egy okj-s tanfolyamot, akkor az első okj igyenes?
Figyelt kérdés
És ha elvégeztem azt az okj-s akkor utána tanulhatok tovább az egyetemen államilag támogatott képzésben vagy erre is vonatkozik, hogy csak az első szakma ingyenes? Mert ez nekem nem túlságosan tiszta.2012. jún. 24. 11:14
1/2 anonim válasza:
Az első okj-s ingyenes tudtommal, a másodikért kell fizetni. Lehet párhuzamosan is csinálni egyetemmel, sőt két okj-t is lehet egyszerre ingyen ha elsőre csinálod (és persze ha képesnek érzed magad rá). Az egyetemtől teljesen független, legalábbis eddig az volt biztosan. Nem tudom van-e valami új szabály erre, mert hallottam olyasmit hogy nem lehet majd párhuzamosan több képzésben is részt venni állami pénzen, de szerintem ez csak egyetemi és fősulis képzésre vonatkozott, és az se biztos hogy egyáltalán érvényben van... remélem tudtam valamennyit segíteni
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nagyon sokat segített :)
2012. jún. 26. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!