Felvesznek így jó gimibe?!
Figyelt kérdés
5.-es vagyok és az év végi jegyeim nem lettek jók..Sőőt nagyon rosszak lettek.. Ennek nem feltétlenül az az oka ,hogy nem tanultam hanem , hogy több mint fél évet hiányoztam a suliból betegség miatt.. És ugye Több mint fél évet nem könnyű bepótolni...Csak most tiszta ideg vagyok mert 5. osztály már beleszámít a továbbtanulásba ugye , hogy ha a következő évekbe kitűnő leszek (mert eddig mindig az voltam kivéve ezt az évet) akkor felvesznek jó gimibe? Pszichológus szeretnék lenni esetleg tanár vagy óvónő. De újságírás is szoba jöhet.. Nem igazán tudom még.. Tehát szerintetek akkor felvesznek jó gimibe?2012. jún. 23. 19:19
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj, nem az ötödikes eredményeiden fog múlni a jövőd. :) Pláne, hogy ha jól tudom csak a 7. év vége és a 8. fél évi jegyek számítanak.
2/5 anonim válasza:
Igen.
7. ev vege es 8. fel ev szamit normal gimnaziumok eseten.
3/5 A kérdező kommentje:
Huhh..köszi a válaszokat.:) Már valamennyire megnyugodtam..
2012. jún. 23. 19:31
4/5 anonim válasza:
Attól függ.Középsuliba 4 évet,vagy 6 évet szeretnél járni?De ne agggódj,alapvetően nemhatároz meg semmi fontosat.
5/5 anonim válasza:
Ha 4 osztályos gimnáziumba jelentkezel, ott a magyar és matek felvételi eredményeidet és a 7. év végi, 8. félévi jegyeidet nézik. Tehát ilyen szempontból nem sorsdöntő az 5. év végi jegyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!