Mit csináljak azokkal a használt gimis (9-12. ) tankönyveimmel, amik senkinek sem kellenek? Sajnálom kidobni.
Figyelt kérdés
Sokat bevittem a könyvtárba, de nem mind kell nekik, mivel valamelyiket még az előző sulimból hoztam és a diákok itt nem olyanból tanultak. Antikváriumban megkérdeztem és tankönyveket nem vesznek át. Ismerőseim közt sincs olyan, akinek kéne. Tesómnak (aki gimis) odaadtam, ami kell neki. És nincsenek olyan állapotban, hogy neten eladjam őket, néhol lapszéli jegyzetek, firkantások vannak.
Most csak porfogók meg a helyet foglalják a polcon.
2012. jún. 23. 09:42
1/5 anonim válasza:
Vatera jófogás stb. am meg miért kéne kidobni egy -két könyvtől nem lesz bajod.
2/5 anonim válasza:
Tedd el! Meg fogsz döbbenni, amikor 10 év múlva majd szükséged lesz némelyikre.
3/5 anonim válasza:
vagy vatera:) én estis vagyok és minden könyvemet használtam szereztem be. esetleg újraérettségizők, akik régen kidobták a könyveiket, ők is lecsaphatnak rá.
és vannak köztük rongyosok!! de volt amit ingyen hoztam el :)
4/5 A kérdező kommentje:
Úgy mondjuk megtehetném, hogy 1 Ft-ért teszem fel, persze a szállítási díjat a megrendelő fizeti. Nem tudom hogy illik-e firkás könyveket felrakni, ki se írhatom hogy jó állapotú... de mondjuk nem gyűröttek vagy ilyesmi vigyáztam rá.
2012. jún. 23. 14:45
5/5 anonim válasza:
Szia.:) engem érdekelne a 11. és 12. tankönyvek:) mennyiért kaphatnám meg őket?:) Budapesten laksz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!