Megéri későig tanulni?
Holnap szóbelizek, az idegtől aludni biztosan nem tudok. :(
Ilyenkor még számít a tanulás?
jövök mint okos...
szerintem több értelme van korán lefeküdni, és majd reggel felkelni, akkor frissebb vagy és jobban fog az agyad
bár már késő
hogy ment?
Ha nagyon izgulsz, úgyse fogsz tudni pihentetően aludni.
Én 3 nap alatt próbáltam benyesni az összes tételemet, és nem a 2-es volt a cél, ezért az érettségi előtti éjszakán is tanultam még. Csak 4 órára dőltem le, és kelés után rögtön folytattam az olvasást.
Jól tettem, mert kihúztam egy olyan töritételt, ami éjszakára maradt, ráadásul a behívásom előtti percekben olvasgatott irodalomtételből is fel tudtam használni egy csomó mindent ahhoz a másik tételhez, amit kihúztam. :)
Az a 4 óra alvás a stressz élénkítő hatásával együtt elégnek bizonyult az 5-ös szóbelihez.
Végül nem sikerültek rosszul, sőt. :)
1 napot tanultam összesen. :D De azt tényleg végig, kb. 18 órát egyhuzamban, + másnap reggel. Nem tudtam fent maradni, 1-kor már lefeküdtem, másnap úgy sem tudtam 6-nál tovább aludni.
De így alakult jól, reggel jobban is fogott az agyam. Magyaron kihúztam egy tételt, amit reggelt tanultam meg. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!