Szerintetek 450 pont elég lesz ELTE anglisztikára?
ez is igaz, magával csak az anglisztikával nem sok mindenre lehet menni. de a probléma abban gyökeredzik hogy akárminek mennék, mindent ugyan így fikáznának? vendéglátás? kapcsolatok nélkül semmire se mész. kommunikáció? röhej. jog? fujj így is sok a hülye belőle. közgáz? na abból emg pláne? orvos? dehogy is minek pénzelni úgyis takarodsz külföldre. bölcsész? irány a meki.
semmi esélyünk olyat választani ami mindenkinek tetszik, el lehet vele helyezkedni és jól fizet. szóval én a magam részéről lejjebb adok a nívón, elmegyek tanárnak, magántanárnak, fordítónak, tolmácsnak, akárminek 3 nyelvvel és reménykedem, hogy eléldegélek belőle.
sajnos nehéz segítséget találni a neten, a suliban, bárhol, mert ahány ember, annyit mond. én magam is tudom hogy az anglisztika nem a legmegfelelőbb, lehet át is jelentkezem majd jövőre valahova, de ha már beadtam, akkor lejárok egy évet, addig is ragad rám annyi hogy magabiztosabban vágjak neki egy felsőfokú nyelvvizsgának.
egyébként köszi a rendes választ, ritka az ilyen itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!