Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek 450 pont elég...

Szerintetek 450 pont elég lesz ELTE anglisztikára?

Figyelt kérdés

2012. jún. 22. 18:24
1 2
 11/14 anonim válasza:
ez is igaz. bár én kivételesen nem a laikus ócsárolók közé tartozom, mindössze (saját tapasztalatból) megjegyeztem, hogy hobbiszaknak elmegy, de önmagában semmihez nem tudsz majd vele kezdeni. lényegében egy műveltséget ad, de érteni nem fogsz semmihez. mellesleg nevetségesnek tartom, hogy a kissujad megmozdítása nélkül, fél év mosolygással lehet 5ösöket szerezni szemináriumon. de próbáld csak ki, majd meglátod ;)
2012. jún. 28. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:

ez is igaz, magával csak az anglisztikával nem sok mindenre lehet menni. de a probléma abban gyökeredzik hogy akárminek mennék, mindent ugyan így fikáznának? vendéglátás? kapcsolatok nélkül semmire se mész. kommunikáció? röhej. jog? fujj így is sok a hülye belőle. közgáz? na abból emg pláne? orvos? dehogy is minek pénzelni úgyis takarodsz külföldre. bölcsész? irány a meki.

semmi esélyünk olyat választani ami mindenkinek tetszik, el lehet vele helyezkedni és jól fizet. szóval én a magam részéről lejjebb adok a nívón, elmegyek tanárnak, magántanárnak, fordítónak, tolmácsnak, akárminek 3 nyelvvel és reménykedem, hogy eléldegélek belőle.

sajnos nehéz segítséget találni a neten, a suliban, bárhol, mert ahány ember, annyit mond. én magam is tudom hogy az anglisztika nem a legmegfelelőbb, lehet át is jelentkezem majd jövőre valahova, de ha már beadtam, akkor lejárok egy évet, addig is ragad rám annyi hogy magabiztosabban vágjak neki egy felsőfokú nyelvvizsgának.

egyébként köszi a rendes választ, ritka az ilyen itt.

2012. jún. 29. 21:39
 13/14 anonim válasza:
mindenki annyit hoz ki egy diplomából amennyit tud. ha talpraesett vagy és profin beszél nyelveken, bármi lehetsz, csak rajtad múlik és nem a diplomán! ne engedd hogy elvegyék a kedved, egyesek szerint minden büfészak. én is anglisztikára megyek szeptembertől, legalább azt tanulok amihez értek és szeretem csinálni, úgyhogy "never give up", csak előre :)
2012. jún. 30. 20:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Oda nem kell annyi -
2016. jún. 24. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!