Hogyan kell kiszámolni az érettséginél?
Figyelt kérdés
Ha valaki mondjuk 20 pontot ér el, szóbeli az 33 (tegyük fel angol) és egy jeggyel jobbat szeretne?
Sose értettem ezt a számolósdit..:SS
Kérlek segítsetek és ez csak egy példa volt..
2012. jún. 21. 14:24
1/6 A kérdező kommentje:
Mármint az egy jeggyel jobbat azt úgy értem, hogy hogyan tudja kiszámolni, hogy hány pont kell hozzá?
2012. jún. 21. 14:25
2/6 anonim válasza:
Összeadod az írásbelin és a szóbelin elért pontodat. Ez max. 150 lehet. Ahhoz hogy megkapd a %-ot az összpontszámot le kell osztani 1,5-tel. Ekkor lesz X%-od. A jegyeket 20%-onként adják.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi
azt nemm tudod infón mennyi az összpontszám szóbelinél?
2012. jún. 21. 14:38
4/6 anonim válasza:
Infóból 120 az írásbeli, 30 a szóbeli
(bár vicces hogy infóból érettségizel de google-t nem tudod használni)
5/6 A kérdező kommentje:
tudom használni a google-t de most egyszerűbbnek láttam ide kiírni a kérdést nem tudom mit kell mindenbe belekötni
2012. jún. 21. 14:47
6/6 anonim válasza:
Azért kötöttem bele, mert nem értem miért egyszerűbb ide beírni hogy hány pontos az infó szóbeli és várni mint ugyanezt beütni google-ba és azonnal kiadja, nem kell kategória és kulcsszavakat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!