Industry93 kérdése:
Szerintetek, mit csináljak szóbelin?
Figyelt kérdés
Idegen nyelvből fogok szóbelizni és a tételeket nagyon nehezen tudom megtanulni. Szerintetek elég lenne ha csak a kérdésekre megtanulom a választ? Nem tudok improvizálni, mert ideges vagyok vizsgahelyzetben.2012. jún. 21. 08:24
1/3 anonim válasza:
Én nem vagyok nagyon profi idegen nyelvből (angolból), de tavaly úgy készültem a szóbeli érettségire, hogy minden tételhez magyarul szedtem össze a dolgokat, úgy tanultam meg. Próbáltam úgy csinálni, hogy angolul ott majd eszembe jusson, de persze volt 1-2 olyan dolog amit konkrétan meg kellett tanulnom. Tudom, hogy könnyű mondani, de próbálj meg lazának látszani és majdnem mind1, hogy miről beszélsz ha folyamatosan beszélsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem is azt javasolták, hogy ne foglalkozzak azzal, ha elrontok valamit csak folyamatosan beszéljek :D Hát csak jusson eszembe magyarul is valami :D
2012. jún. 21. 09:15
3/3 anonim válasza:
Én mikor szóbeliztem, csak a tételeket tanultam meg, a kérdez-felelekre meg a szituációra semmit. Mert mikor ott leszel, teljes mértékben jönnek majd magától a dolgok, hogy mire mit kell válaszolni. Ha meg megtanulod a tételeket, a kis kérdések úgyis javarészt a tételekről fognak szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!