ECL angol középfokú nyelvvizsga nagyon vészes?
Valóban nem nehéz.
Én is a hallgatástól féltem legjobban. Aztán az sikerült jól. Egyáltalán nem volt háttérzaj, és lassan, érthetően beszéltek. Annyira nem volt nehéz.
Amivel nekem problémám volt az a szövegértés, arra nagyon figyelni kell. Azt rontottam el, és így lett az írásbelim 59%, úgyhogy szombaton én is mehetek újra. Szóval nagyon figyelj, milyen választ írsz be.
Leveleknél pedig az időre kell figyelni, és ugye mostantól engedélyezett a szótár használat is, de arra azért figyelj, nehogy kifuss emiatt az időből. Íráshoz ne keress szavakat, max. ahhoz ha a feladatot nem érted.
Remélem, kicsit tudtam segíteni. És tényleg ne parázz rá, annyira nem bonyolult. (Sok vizet mindenképp vigyél, nekünk pl. nem mondták, hogy szabad inni, csak akik már voltak azok tudták. De nagyon elfáradsz a végére, főleg ebben a melegben.)
16/L Soksok sikert! Majd írd meg, milyen lett.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!