Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi volt a legtöbb idő,...

Mennyi volt a legtöbb idő, amennyit egy nap tanulásra fordítottál?

Figyelt kérdés

Húúú, én most nagyon el vagyok havazva, köszönve annak, hogy mindig rosszul osztom be az időmet. Gyakorlatilag 200 oldalt kéne átnéznem meg valahogy megjegyeznem 1 hét alatt.

Szerintetek lehetséges 1 nap akár 18-20 órát is tanulni? Vagy akár 30 órát is egyfolytában? Mert fogalmam sincs, hogy fogom most ezt megoldani.

2012. jún. 20. 07:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha sokaig kell tanulnod - 1 het mar sok ido - akkor en napi kb 14 oranal nem tanulnek tobbet. De lehet ennyit siman, csak kajalni es aludni allsz meg. 8 ora alvas azert kell. Es fel a fejjel 200 oldalt meg lehet 1 het alatt tanulni. Sok sikert.
2012. jún. 20. 08:44
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztatást!

Nagyon remélem, hogy igazad lesz. :)

2012. jún. 20. 08:47
 3/7 anonim válasza:
Én úgy szoktam nagy mennyiséget tanulni, hogy pár oldalt megtanulok, felmondom magamban, aztán hangosan is ( hogy halljam is, így jobban megragad) aztán 10-20 perc szünet. Kicsit szellőzöl, aztán "újult" erővel jöhet a következő pár oldal, amit megtanulhatsz. Ezzel a módszerrel én kb. 300 oldalt tanultam meg 2 hét alatt és emlékeztem is szinte mindenre!
2012. jún. 20. 10:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Menni fog, csak úgy kell hozzáállni, hogy igenis, meg tudod csinálni! :)

Egyébként én, amikor a legtöbbet tanultam egy nap, az kb. 5 óra volt (kisérettségi előtt, aktuális tananyagok + tételek a kisérettségire), meg azért délelőtt a suliba is tanulunk, ha úgy vesszük. Mondjuk fáradt is voltam rendesen, folyton attól paráztam, hogy nem fogok végezni időben és nem fogok mindent tudni, ezért sokszor aludni sem tudtam.

Szerintem napi 10 óránál többet, ha nem muszáj ne tanulj. Kell egy kis relax is, és tanulás közben is tarts szünetet pl. 1,5-2 óránként, vagy ahogy neked szükséged van rá.

2012. jún. 20. 10:30
 5/7 anonim ***** válasza:
10 óra
2012. jún. 20. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:
12 óra, persze kaja, meg szünet azért volt közben, az kell is.
2012. jún. 20. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Kb. 12 óra. De nem tudom, hogy 200 oldalhoz még is mi a büdös francnak kellene napi 18 órát tanulni...

Napi 40 oldal, és még marad 2 nap ismételni.

40 oldalhoz ne kelljen már 12-20 óra...

2012. jún. 25. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!