Ha a pótérettségi novemberben van, az okj-s képzés meg szeptemberben kezdődik, akkor hogy tudok olyan okj-s képzésre jelentkezni ami igényel érettségit?
Figyelt kérdés
Ezt nem bírom felfogni :D Hiszen akkor lehetőségem sincs, hogy előtte kijavítsam.2012. jún. 19. 22:50
1/5 anonim válasza:
Általában az OKJ-s tanfolyamot oktató intézmény megelőlegezi, és felvesznek. Osztálytársam így csinálta.
2/5 anonim válasza:
Előző jól írja, engedélyezni szokták.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem... és ha mondjuk másodjára sem sikerül az érettségi, valamilyen okból kifolyólag, akkor felfüggesztik a képzést?
2012. jún. 19. 23:12
4/5 anonim válasza:
Én két OKJ-s tanfolyamon vettem részt, mind a kétszer a vizsga közeledtével kezdték hajkurászni az iratokat. Vizsgára biztos nem mehetsz papír nélkül.
5/5 Krisztina69 válasza:
Hogyan kell intezni azt az engedelyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!