Szóbelinél ugye lehet írni vázlatosan? Törinél és irodalomnál?
Figyelt kérdés
Itt már nem számít,hogy összefüggő szöveg legyen, mint írásbelinél ugye?2012. jún. 19. 06:24
1/4 anonim válasza:
Nem számít, azt is lehet hogy nem írsz semmit ha tudod az anyagot. Általában a tanárok belenéznek, előfordul hogy amit leírtál nem nagyon kérdezik csak azt amit nem írtál le. De szóbelin az számít hogy hogy tudod előadni az anyagot, nem az hogy mennyit tudsz róla írni.
2/4 A kérdező kommentje:
Danke:) Csak ofőm mondott valami hülyeséget, hogy azt is figyeli, hogy meg mit írunk a papírra,mert az alapján osztályozza a nyelvhelyességet. Én is csodálkoztam:O
2012. jún. 19. 07:02
3/4 anonim válasza:
Ha valami hülyeséget írsz a papírra és megnézik akkor vonhatnak le érte pontot.
4/4 anonim válasza:
Nekünk a magyar tanárunk azt mondja, hogy nem lesz időnk kidolgozni tételszerűen amit kihúztunk, hiszen fél óra felkészülési idő van az irodalom és nyelvtan tételre együtt.
Nálunk az irodalom tételek 5-6 oldalnál kezdődnek + a nyelvtan 1-3 oldal körül van. Részletesen leírni tényleg nem lenne idő.
Szerintem sokkal jobb, ha egy lényegretörő, szépen felépített vázlatot írsz a tételről, ami alapján felépíted a feleletet.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!