Egész délelőtt tanultam, és most semmi nem megy a fejembe. Azért küzdjek még, vagy hagyjam?
A másik kérdésem, hogy pénteken érettségizek, és még 27 tételt kell megtanulnom. Ezt ma még mindenképpen le akarom csökkenteni 25re minimum. Ha holnap reggel elmegyek a barátommal fürdöni, és kb. 3ig leszünk kint, az nagy időpocsékolás tanulás szemponjából jelen helyzetben? Vagy azért még bevállalható? Kicsit már kivagyok a tanulástól :(
Ti mit tennétek?
Szerintem jót tesz egy kis pihenés/kikapcsolódás. :) Én a helyedben elmennék. :)
Én holnap megyek szóbelizni és már nagyon izgulok (para van :D) Én azt csináltam, amikor már nem bírtam tovább és már iszonyatosan fájt a fejem, akkor abbahagytam a tanulást és később folytattam tovább. Sztem te is ezt csináld. Fontos az agynak is egy kis pihenés, mert így később hatásosabban tudsz tanulni :D
18/L
Amúgy az a 27 tétel szerintem nem olyan rettenet sok, pláne, hogy abból 10 biosz, és az azért alapból is megy.
A pihenésen kívül semmi trükk nincs rá, hogy ne legyek ilyen dekoncentrált?
Kell egy kis pihenő.
Én a helyedben elmennék holnap délelőtt fürödni. Kicsit kikapcsolódnál, feltöltődnél, utána talán a tanulás is jobban menne. Én mondjuk elvinnék néhány tételt magammal. Az esélyt megadnám, hogy hátha lenne erőm, kedvem tanulgatni egy kicsit az árnyékban.
én nem mennék el fürdeni, számomra időpocsékolás lenne, mert az járna a fejembe h még hány tételem van. meg h hazaérnék délután akk az h már rég végezhettem volna 6-7 tétellel is, de ma még nem tanultam semmit se. maximalista vagyok, ez nálam ezért van.
de te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!