Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » E-felvételi - május 26. Telc...

E-felvételi - május 26. Telc nyelvvizsga - Nem kapom meg a 28 pontot?!

Figyelt kérdés
Az utolsó pillanatban döntöttem úgy, hogy jelentkezek nyelvvizsgára. A Telc május 26-ára szervezett egyet, direkt úgy hirdették, hogy a felvételizőknek ideális, mert gyorsított eljárásban javítottak, így a bizonyítványt a dokumentumpótlás határideje (július 10) előtt megkapjuk. Nekem sikerült, csakhogy az e-felvételin nem látok olyan opciót, ahol be lehetne állítani, hogy van nyelvvizsgám. Ezek szerint előre tudnom kellett volna, hogy sikerülni fog? Feleslegesen jelentkeztem és készültem annyit a vizsgára? Elúszott a 28 pontom? Most úgy érzem magam, mint akit átvertek. ._."
2012. jún. 18. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
van olyan opció,ahol a plusz pontokat állítod be a pontszámításnál. ahogy megvan a dokumentum,feltöltöd,mert meg kell h jelenjen az a rubrika is.
2012. jún. 18. 09:59
 2/6 anonim ***** válasza:
B.zdmeg, beküldöd postán.-_-"
2012. jún. 18. 10:01
 3/6 reptoid ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy csak a május 15-ig letett nyelvvizsgák számítanak a felvételiben, szal a telc beetetett.

A nyelvvizsgát nem kell beállítani, hanem csak a dokumentumok közé feltölteni. Egy próbát talán megér.

2012. jún. 18. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem május 28-án volt, mégis elfogadták.

Mondjuk ez 2008-ban volt.

2012. jún. 18. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Elfogadják!

Kérd meg a TELC-et hogy küldjék el papíron az igazolást, hogy megvan a nyelvvizsga, mert a keményfedeles bizonyítvány nem fog megérkezni. Ezt az igazolást kell feltölteni/elküldeni a postán.

De tudod mi a legbiztosabb??? Felhívod telefonon a felvi-t vagy az OH-t és ott szívesen segítenek neked.

Barátom is azon a vizsgán volt, neki a diplomához kell, hogy felvegyék Msc-re, neki viszont csak a keményfedelest fogadják el (a te eseteddel ellentétben), neki emiatt külön kell utaznia.

2012. jún. 18. 10:40
 6/6 reptoid ***** válasza:

Mindenképpen próbáld meg feltölteni, hátha elfogadják.

Mindenesetre a felvin ez van: Figyelem! A 2012. május 15. után befejezett nyelvvizsga-eljárások (ahol valamely részvizsga május 15. utánra esik) – miután a nyelvvizsga-bizonyítványok kiadása 60 nap – már nem fogadhatóak el a 2012. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban.

[link]

2012. jún. 18. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!