Meg lehet tanulni egy nap alatt 20 tételt?
Figyelt kérdés
Barátom egész eddig nem tanult és hétfőn kell mennie vizsgáznia. Én nagyon aggódok, hogy nem fog neki sikerülni, de ő azt mondja ez egyáltalán nem sok :S Nyugtassatok meg, kérlek :S2012. jún. 16. 23:45
1/7 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy egy nap alatt egy tantárgyat kell megtanulnia... hááát... Ha alapból jó képességű, értelmes, eszes gyerek, akkor nincs nagy gond, kivágja magát. Az ilyennek ez "csak egy érettségi". De ha csak úgy tud beszélni valamiről, hogy bemagolja, akkor tényleg nagy a gáz, bocsi.
2/7 A kérdező kommentje:
Irodalomról van szó, tehát az azért olyan, hogy könnyebben lehet róla beszélni :/
2012. jún. 16. 23:51
3/7 anonim válasza:
Ha a memoritereket is most akarja benyalni, na akkor gáz van! De am' tanulható mennyiség, de nem 5-re. Sztem. Viszont az beleszámoltad, h egy érettségi 3 napból áll? Én pl a 3. nap érettségiztem, azaz szerdán, de be kellett mennem hétfőn is, mert akkor derült ki, h ki melyik nap lesz.
5/7 A kérdező kommentje:
Neki nincs memoriter. És csak angolból, meg matekból csinálta ezen kívül, azokat meg tudja készülés nélkül... :/
2012. jún. 17. 07:01
6/7 anonim válasza:
Szia Kérdező
Nekem összesen van 3 napom a 100 db tételre....
Én is hanyagoltam egészen mostanáig, így ma közel 40 tételt fogok megtanulni, de azok a tételek nem olyan nagyon vészesek, és alig egy oldalasak...
Meg lehet tanulni :)
7/7 anonim válasza:
Nekem nem ment. Én is hétfőn kezdtem tanulni, 4 tantárgy, 20-20 tétel. Egy nap alatt maximum 10 tételt tudtam megtanulni, aztán rájöttem, hogy erre nincs időm, így csak elolvasom a maradékot. Még hátravan 25, most állok neki, csak egy kicsit felébredtem itt a gép mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!