SZTE kolisok! Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Öthalmi Kollégium érdekelni elsősorban, de aki a többiről tud nyilatkozni az is.:) Szóvl: Öthalminál mennyire para a közlelkedés? Közösségi élet milyen? Mennyi az esély arra, hogy egy ágyas szobát kapok? (hátrányos helyzet, nagy távolság, jó jegyek ) Köszönöm előre is!2012. jún. 14. 22:30
11/23 A kérdező kommentje:
*barátod
2012. jún. 17. 10:35
12/23 anonim válasza:
Bocs, hogy ilyen későn írok. Neki bevált, nem járt kevesebb társasági élettel, ha társaságra vágyott, összeültek a többiekkel, elszórakoztak a nagy szobában, kiültek tv-zni a folyosóra, lementek az udvarra stb. de ha magányra vágyott, volt hova elvonulni, tudtunk normálisan telefonon beszélni, akkor aludt, amikor akart, stb. :)
13/23 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik, köszi a választ! :)
2012. jún. 23. 10:30
14/23 anonim válasza:
Szívesen! :) sok sikert a felvételihez! :)
15/23 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. jún. 25. 21:11
16/23 anonim válasza:
Hány pontod lett? :)) (én is oda jelentkeztem :D)
17/23 A kérdező kommentje:
425 ha jól számoltam , neked?:)
2012. júl. 3. 11:50
18/23 anonim válasza:
Gratulálok:) Nekem 428. Te első helyen jelölted?:) Milyennek látod az esélyeket?:)
19/23 A kérdező kommentje:
hu neked is grat:) Igen első helyen lesz, szerintem van esély, bár ki tudja.. én reménykedem :)
2012. júl. 3. 15:42
20/23 anonim válasza:
:) Köszi,bár nekem gazdmen van első helyen:) akkor hajrá neked is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!