Hogyan készüljek fel az utolsó vizsgalehetőségemre?
Ma voltam másodszorra vizsgázni. A bukási arány kb 80%-os, de én nem érzem megcsinálhatatlannak a tárgyat. Mindig apróságokon csúszok el... Már második alkalomra sem tudtam, hogy mire kéne jobban ráfeküdnöm, mindent átnéztem elejétől végéig, úgyérzem felkészülten mentem, még is megint megbuktam. :'( Kivagyok már teljesen! :(
Ti hogyan tanultok utóvizsgára? Át kell mennem, ez az utolsó esélyem! :(
Gyűjtsd össze a létező összes feladatot, amit eddig adott, minden csoportnak! jegyzetelj, írj puskát, kérdezz meg olyat, akinek meglett, hogy miből, mennyit készült!
Én is hasonló bajban vagyok most. :(
Az elsőnek köszi a választ! Az a gond, hogy akiknek megvan azoknak is csak szerencséje volt. Van minimum, tétel és két számítási feladat. Minden részből el kell érni legalább 50%-ot, feladatoknál egynek tökéletesnek kell lennie, minimumoknál 4-ből 2-nek... Tételből legalább 10 pont (a 20-ból).
Mindezt 20 dupla tételből (40), 50 minimum feladatból és 40 típus számításból, ami egyenként háromnegyed óra... Rengeteget tanultam rá, ezért nem tudom mit tehetnék. Egyszerűen képtelen az agyam mindent befogadni, ma a minimumokon buktam be! Elég egy betű elírás, vagy szám és már nem tökéletes... nem véletlenül ekkora a bukási arány. Már ötletem sincs mit kéne máshogy csinálnom, avagy hogyan kéne kivívnom valami eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!