Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem vesznek fel fősulira,...

Ha nem vesznek fel fősulira, akkor mit dolgozhatok érettségivel és 2 nyelvvizsgával, ami viszonylag jól fizet?

Figyelt kérdés
Matek érettségim 4-es a többi tárgy 5-ös lett, van egy angol felsőfokú és spanyol középfokú nyelvvizsgám, budapesti lány vagyok. Ha nem vesznek fel a főiskolára (amire sajnos megvan az esély:(...), akkor mit dolgozhatok, ahova felvesznek és tűrhető a fizetés is és a munka is? Még soha nem dolgoztam.
2009. júl. 3. 12:52
 1/6 anonim válasza:
Hova akarsz felvételizni?
2009. júl. 3. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:
bgf turizmus-vendéglátás angol nyelven államin...
2009. júl. 3. 13:09
 3/6 A kérdező kommentje:
és 393 pontom van, ami szerintem nem lesz elég :( (tavaly 381 volt, de idén ez a legnépszerűbb szak)
2009. júl. 3. 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak erre az egyre jelentkeztél? Attól máshova még simán felvesznek. De ha nem, akkor is dolgozhatsz a vendéglátásban. Nem mindenhol kell gyakorlattal rendelkezni és nagy előny, hogy két nyelvet is tanultál, mert a külföldiekkel valakinek beszélnie kell :-)
2009. júl. 3. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor már szerintem inkább tanulj valami szakmát(pl.OKJ) ingyen,ha már van ilyenre lehetőség.aztán majd felvételizel újra,ha akarsz.
2009. júl. 3. 15:10
 6/6 anonim válasza:
Ennek a pontnak elégnek kell lennie, ne aggódj.
2009. júl. 3. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!