Lehetséges, hogy attól, hogy a legtöbb helyen most 50% a biosz/kémia emelt átlaga, még sok a nagyon jó vizsga?
Figyelt kérdés
Engem az érdekel, hogy az idén vizsgázottak szerint, leheteséges-e, hogy úgy 50%, az átlag, hogy sokan nagyon nagyon jót írtak (80-90) a másik fele pedig elég rosszat (30-40%) ?
Vagy valószínűbb, hogy mindenki közepesen teljesített és így jön ki az 50?
Az orvosira menőknek ez ugyebár nem mindegy..
2012. jún. 9. 10:48
41/60 anonim válasza:
Remélem csak 3 ponttal emelkdeik.
43/60 anonim válasza:
maximum 3-mal én is ebben reménykedek.
44/60 anonim válasza:
Az túl kevés lenne szerintem.Nézzétek meg a hozzászólásokat mennyi 4540-460 pontos van.És ezek csak a fórumozók.
45/60 anonim válasza:
Tavaly legalább 10 ismerősöm vitt Pécsre 440 körüli pontot és 417 pont volt a ponthatár.
46/60 anonim válasza:
Én is legalább ennyiről tudok!
Értsétek már meg,hogy a keretszám határozza meg a pontszámot .Azt meg úgy tudom növelték,az idei érettségik után higyjétek el,hogy hasonló ponthatárok lesznek idén is,mint tavaly.
48/60 anonim válasza:
431 pontom van. SOTE van első helyen, de már Pécsre akarok menni már. Nem változtattam meg a sorrendet, nem gondolom,hogy véletlenül is felvennének Pestre, sőt még Pécsben sem vagyok teljesen biztos....
49/60 anonim válasza:
Vidékre simán bekerülsz,nem tudom 430 ponttal mit kell eljátszani a hattyú halálát,amikor sokan kevesebb ponttal reménykednek.
50/60 anonim válasza:
Hát nem biztos elég lesz ez a 430 sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!