Ha most kezdek el nyári munkát keresni, már kizárt, hogy júliusra találjak munkát?
Továbbá azt kérdezem még, hogy ha bemegyek egy diákszövetkezethez, ott több munka van mint a honlapjukon feltüntetve?
16/L
Idén alapból kevés az esély. Én kb. 2 hónapja folyamatosan keresgélek és még mindig semmi. De nem adom fel, továbbra is keresgélek kitartóan, hátha találok valamit.
Hogy a diákszövetkezeten belül van-e olyan meló, ami a honlapon nincs fent, nem tudom, de érdemes lehet bemenni az irodába. Nem veszíthetsz vele semmit sem. :)
17/L
Azért nem járok sikerrel, mert az össze diákmunka 18 éven felüli, nappali tagozatos diákoknak van meghirdetve. Így esélyem sincs.
Írtam egy emailt a diákszövetkezetnek kb. 2 hete egy munkával kapcsolatban, arra nem méltattak, hogy válaszoljanak. Tudom, jobb lett volna személyesen bemenni, de mivel elég húzós 2 hetem volt a suliba (tz-k, év végi vizsgák, szintfelmérők stb.), ezért nem volt időm bemenni az irodába, ami elég messze van tőlünk.
Szia! :)
A 2. és 4. válaszoló vagyok megint!
Már-már feladtam a munkakeresést, de ma netezhettünk órán és unalmamban elkezdtem keresgélni. Rengeteg diákmunkát találtam, persze 80%-uk 18+ -os, de akad 16+ os, illetve olyan is, ahol nincs kiírva korhatár, így egy próbát megér.
Ráadásul tényleg nagyon sok diákmunkát találtam. Szóval most újra lelkesedek a diákmunka iránt és írtam is 2 munkával kapcsolatban emailt. :)
Szóval azt tanácsolom neked, hogy ne feltétlen a diákszöv. honlapján keresgélj (ott tényleg alig van 1-2 meló), inkább írd be a keresőbe, hogy "diákmunka pesten". Nyilván azt a várost írd be, ahol laksz, vagy ahol dolgozni szeretnél. :)
Sok sikert a keresgéléshez.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!