Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 4,3-as átlaggal van esélyem,...

4,3-as átlaggal van esélyem, hogy felvegyenek az alábbi budapesti gimnáziumok valamelyikébe?

Figyelt kérdés

Kölcsey Ferenc Gimnázium

Madách Imre Gimnázium

Szent László Gimnázium

Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium

2009. júl. 2. 20:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

jééh tiszta lánynak hittelek :D

még sose találkoztam fiúval, akit így foglalkoztatott volna továbbtanulás, felvételi..gimibe. de jó..))

2009. júl. 5. 21:31
 12/23 A kérdező kommentje:
hát érdekel a jövőm és sztem a gimi nagyon fontos szerepet játszik benne...
2009. júl. 5. 21:44
 13/23 anonim ***** válasza:

szerintem csak szerepet játszik.

nem hiszem, hogy egy gimi annyi mindent eldöntene... bármelyik suliban elérheted ugyanazt, bár tényleg, lehet egyikben nehezebben, mint a másikban. ugyebár a tanárok... de ha te tanulni akarsz, abban senk nem hátráltathat. és mindegyik suliban csak ugyanazt az anyagot adják le.

majd az egyetem... ott majd többet kell hezitálni. :D

legalábbis én ezen az állásponton vagyok..:)

főleg, mert eleinte én is tök fontosnak tartottam..aztán felvettek, és most meg rá vagyok jőve, hogy a másodikként megjelölt hely kedvemre valóbb lenne. ugyan lehet, hogy nem olyan jóhírű, kevésbé elismert tanárokkal, de talán nekem valóbb osztályba kerülnék.

napersze ez tényleg csak szerencse kérdése.

csak sztem azon múlik a legtöbb....nem mindegy, hogy van-e kedved bemenni, vagy utálod az egész szar helyet. :D

remélem te jól jársz majd:P:)

2009. júl. 6. 00:08
 14/23 A kérdező kommentje:
hát én is remélem:) és nagyon köszönöm a válaszokat!:D
2009. júl. 6. 00:20
 15/23 anonim ***** válasza:

A Madáchba nem vettek fel, pedig a hozott pontokból a max volt meg, mivel 8 évig kitűnő voltam, a központim meg 58 pontos lett..azt szúrtam el nagyon. Magyarból vagyok erős, mégis matekból több pontom lett-.- 4,3-as átlag sztem kevés, bár ha a matek, magyar, meg nyelv jók, akkor nem gáz, de a felvételit próbáld meg jól megírni. A Madáchba asszem 25-25 pontot kell elérni magyar meg matek felvételiből h behívjanak szóbelizni. Bár én csak erről tudok nyilatkozni.

15/L

2009. júl. 7. 12:19
 16/23 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló!

és végül hova mentél?

2009. júl. 12. 10:18
 17/23 anonim ***** válasza:
Leövey Klára gimibe.
2009. júl. 13. 22:05
 18/23 A kérdező kommentje:
és az amúgy merre van?
2009. júl. 16. 12:45
 19/23 A kérdező kommentje:
ja már megnéztem köszi
2009. júl. 16. 12:49
 20/23 anonim válasza:
a legjobb b.nőm a kölcseybe fog járni az élsportoloiba am sztem a madách az felejtős mert elég nehéz bejutnu de azért majd sok sikert
2010. ápr. 30. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!