Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akik voltak már idén szóbelizn...

Akik voltak már idén szóbelizni emelt töriből, azoknak hogy sikerült? Mit húztatok?

Figyelt kérdés

2012. jún. 7. 19:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

lol istenkém ez megnevettetett. nem semmi vagy utolsó

na én holnap megyek úgyhogy kívánjon mindenki sok szerencsét wááá

2012. jún. 11. 20:03
 12/19 anonim válasza:
Sok szerencsét mára. Ne parázz, nekem se kellett volna, egy olyan tételt húztam amit amúgy nem igazán tudtam, de még is többet beszéltem róla mint amennyit vártam magamtól. Csak ne stresszelj rá, és amikor húzod a tételt akkor erősen gondolj arra mit akarsz húzni, spannak bejött :D
2012. jún. 12. 08:04
 13/19 anonim válasza:
Ja egyébként a keresztényes voltam
2012. jún. 12. 08:06
 14/19 anonim ***** válasza:

3.tétel

USA-Németország gazdasága a 2.vh között.

Áldottam az eget,hogy ezt húztam. Nagyon jól sikerült, remélem megadták a szübeli a max. pontszámot :)

2012. jún. 12. 13:19
 15/19 anonim válasza:

Kérdező

Na....hogy ment ?

2012. jún. 13. 15:26
 16/19 A kérdező kommentje:
Nah kihúztam az Európai Uniót! Hát mondhatom jól leizzadtam... A tanácsról, a bizottságról meg a parlamentről kellett beszélni. Szerencsére sok mindent ki tudtam szedni a forrásokból, meg eszembe jutottak dolgok még a tételből is. Próbáltam folyamatosan beszélni, szerencsére oldotta a feszültséget hogy nagyon jó fejek voltak a vizsgáztatók. Kettőnek nem volt kérdése, csak egynek. Jobb lett mint amire számítottam akkor, mikor megláttam a tételt, szóval nagyon bizakodok. Sokat bólogattak, remélem nem azért hogy "namégegyhülye" :D
2012. jún. 13. 19:26
 17/19 anonim válasza:
Pont az EU :S :S pffff Istenem.Na mindegy a lényeg,hogy tudtál róla beszélni,meg felhasználtad a forrást az is sokat jelent.Egyébként nekem is sokat bólogattak és én is nagyon remélem,hogy nem azért.
2012. jún. 13. 20:31
 18/19 A kérdező kommentje:
Jaja reméljük a legjobbakat! :D
2012. jún. 13. 21:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Az írásbelitek mennyire lett jó?
2015. jún. 10. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!