SZerintetek lesz elég időm 9 nap alatt benyalni 60 tételt?
Figyelt kérdés
szombaton szóbelizek emelt bioszból és addig nincs időm másra tanulni ,többször próbáltam de végig arra gondoltam,hogy a biosz hamarabb van és még abból sem tudok mindent. szóval 18-án délután szóbelizek töriből és magyarból. ez 60 tétel,töriből évközben vagy 6ot megtanultam,de azt már szerintem elfelejtettem. Ma naponta 6 órát is tanulok,ezzel így sikerülhet megtanulni mindent? muszáj vagyok 100%-ot teljesítenem a sikeres felvételihez S: persze tudom,hogy csak én tudhatom mire vagyok képes, de mégis ez ugye lehetséges?2012. jún. 7. 16:24
1/10 anonim válasza:
igen lehetséges, nekem is ennyi időm lesz rá kb. sok sikert!:)
2/10 A kérdező kommentje:
köszi :) te is hasonló cipőben jársz?
amugy osztálytársaim már rég elkezdték megtanulni a tételeket, de már mostanra elfelejtették a dolgokat :S
2012. jún. 7. 16:32
3/10 anonim válasza:
Nekem tök ugyanez.:D Emelt biosz ugye most lesz hétfőn, az írásbeli nem sikerült olyan jól, mint amilyenre számítottam és ezért fel kell húznom a szóbelivel. Úgyhogy ebben a pár napban még arra tanulok, utána pedig már alig van idő a középszintűekig, és még el se kezdtem megtanulni a törit meg a magyart, csak sebtében kidolgoztam még régebben a tételeket, de olyan igénytelenül, hogy legszívesebben újra kezdeném...de már nincs idő.
4/10 anonim válasza:
Dettó, csak nekem még nehezíti az a dolgot, hogy kedden emelt kémia szóbeli, és arra se tanultam még túl sokat, mert mindent a bioszra áldozok. Nekem ráadásul csak a tételek fele van kidolgozva középszintre, szóval még azt is megcsinálni.. Jó lesz! ;)
5/10 anonim válasza:
nekem 25.-én lesz, de még sz*rt sem tanultam.
6/10 A kérdező kommentje:
jajj hát akkor nem vagyunk valami jó helyzetben , én azzal nyugtatom magam ,hogy ha bioszra ennyit tudok naponta tanulni akkor azt simán megtanulom ennyi idő alatt, nade teljesen más a 2 helyzet,mivel biosznál már csak át kell olvasni a dolgokat plussz az érdekességeket megtanulni nade a töri,magyar sose érdekelt és igy nem is tudom,hogyan fog megragadni a fejemben :S
2012. jún. 7. 17:41
7/10 anonim válasza:
Kedden emelt töri..:s
lehetséges csak nehéz...
8/10 anonim válasza:
Én nem szoktam tanulni. Átolvasom és pár dolgot megjegyzek, ami bőven elég lesz...
9/10 anonim válasza:
Tekintve, hogy én ennyi idő alatt 199 tételt tanultam meg most, szerintem elég:D
És azért a közép szóbeli nem nagy cucc. Ha már van vmi fogalmad a dolgokról és normálisan előadod, meg kicsit rizsázol hozzá, hozzád vágják a max pontot.
Nem kell túlparázni:)
10/10 anonim válasza:
Nyugi én is így vagyok:D Ma emelteztem és egész idáig erre tanultam, szóval 19-ig van 9 napom 60 tételre :D akarom mondani már tudok 8 nyelvtan tételt szóval csak 52!! :D Kitartás!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!