Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Volt jegyetek amit nem mondtat...

Volt jegyetek amit nem mondtatok el és nem derült ki?

Figyelt kérdés
Mondjuk most kaptam egy hármast és nem mondtam el akkor rá fognak jönni ?

2012. jún. 6. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Kinek nem mondtad el, csíra?
2012. jún. 6. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kell mindent tudniuk.
2012. jún. 6. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha csak az ötöseidet mondod el a szüleidnek (mert gondolom róluk van szó), és év végén 4-es leszel, akkor valszeg rájönnek hogy néhány jegyet elsumákoltál.
2012. jún. 6. 17:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Leírom a jegyeim:5,4.5,4,5,5,5,5,,4,4.3,4,5,4 3 így kiderül ?:/
2012. jún. 6. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Kiszámoltam és végülis a hármassal és nélküle is négyes lennél, tehát ilyen szempontból nem döntő.

Viszont nem értem, miért ne lehetne elmondani?!

Én mindig elmondom a jegyeimet, viszonylag jó tanuló vagyok, de amikor bekerültem a középiskolába sokat rontottam. Nem azért, mert elhanyagoltam volna a tanulást, egyszerűen teljesen más lett az életem és ezt meg kellett szoknom. 9.-ben fizikából nagyon gyenge voltam, sosem voltam jó belőle, nem szerettem, nem érdekelt és nem is értettem. A szabályokat próbáltam bemagolni, meg a képleteket is, de nálam az sem működött sosem, így örültem, ha egy kettest, hármast össze tudtam hozni. De előfordult olyan is, hogy egyest kaptam. Nem voltam hozzá szokva, rosszul érintett, de elmondtam a szüleimnek. Kínomba nevettve mondtam el, a szüleim is mosolyogtak és azt mondták, javítsam ki.

Szerintem nyugodtan elmondhatod. :)

17/L

2012. jún. 6. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!