Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan magyarországi...

Van olyan magyarországi egyetemeken, hogy bizonyítvényom átlaga szerint felvesznek?

Figyelt kérdés

én szlovákiai vagyok, nálunk előfordulnak ilyen egyetemek. Viszont én SZIE-e szeretnék menni állatorvosira(ennek gondolom kicsi az esélye,hogy átlag szerint felvesznek),viszont szeretnék egy biztosat,ahová felvesznek... 3.-ban tiszta ötösre sikerült...

köszi a válaszokat

2009. júl. 2. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Sehova nem elég az átlag.
2009. júl. 2. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Magyarországon nem vesznek fel átlag alapján sehová, mindenhová szükséges a kétszintű érettségi valamelyik szintje. A harmadikos év végi eredményed senkit nem fog érdekelni...
2009. júl. 2. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel te teljesen más rendszerben tanulsz mint a magyar ezért inkább hívd fel a SZIE tanulmányi osztályát és érdeklődj ott,ohgy a te esetedben hogyan zajlik a felvételi. Mit kell tenned.

Egyébként átlag alapján max általánosból közép iskolába vesznek fel. Meg kb a 1990-es években volt ilyen ha részt vettél OKTV-n és még miegymás. ( Nekem unokatestvérem így került be az ELTÉre és a Müegyetemre is egyszerre és választhatott, na persze szín kitűnő volt, fizika matek oktv első és ki miben tudós nyertes, ez 1993-ban volt)

2009. júl. 2. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:
hm...pedig az egyik bnőmet tavaly így vették fel, és magyarországi egyetemre ment... azért köszi
2009. júl. 2. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!