Van olyan magyarországi egyetemeken, hogy bizonyítvényom átlaga szerint felvesznek?
én szlovákiai vagyok, nálunk előfordulnak ilyen egyetemek. Viszont én SZIE-e szeretnék menni állatorvosira(ennek gondolom kicsi az esélye,hogy átlag szerint felvesznek),viszont szeretnék egy biztosat,ahová felvesznek... 3.-ban tiszta ötösre sikerült...
köszi a válaszokat
Mivel te teljesen más rendszerben tanulsz mint a magyar ezért inkább hívd fel a SZIE tanulmányi osztályát és érdeklődj ott,ohgy a te esetedben hogyan zajlik a felvételi. Mit kell tenned.
Egyébként átlag alapján max általánosból közép iskolába vesznek fel. Meg kb a 1990-es években volt ilyen ha részt vettél OKTV-n és még miegymás. ( Nekem unokatestvérem így került be az ELTÉre és a Müegyetemre is egyszerre és választhatott, na persze szín kitűnő volt, fizika matek oktv első és ki miben tudós nyertes, ez 1993-ban volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!