Meg lehet újból tekinteni az érettségi javítását?
Figyelt kérdés
Emelt infóból tegnap lehetett megnézni, de az iskolában csak 2 lapot tettek elég amin csupán a pontok szerepeltek.
Elfelejtettem megkérdezni hogy a beadott filejaimat el lehet e kérni, és most az érdekelne hogyha ezt nem tettem meg valamikor még hozzáférhető lesz számomra? És ha igen lehet reklamálni?
Szerintem ok nélkül vontak le nálam több pontot is, de most látom hogy olyan feladatokra kaptam 0-pontot amiket jól csináltam szerintem.
Aki járt már így írja már le hogy mi a teendő legyen szíves!
2012. jún. 6. 01:19
11/14 A kérdező kommentje:
Oh 6 nap alatt válaszolt a levelemre, azt írták hogy forduljak a területi szervező korm. hivatalhoz. Dánke' xD
2012. jún. 11. 14:35
12/14 anonim válasza:
Mivelhogy az ő illetékességi körükbe tartozik az ügy, és az OH a jogszabály szerint nem is tehet semmit. A hivatali ügyintézési idő meg 30 nap, a hat nappal igen gyorsak voltak egy nem is rájuk tartozó ügyben. Arról nem ők tehetnek, hogy te rossz helyre írtál, de valószínűleg esélyük sem lett volna olyan választ adni, amitől te ne ócsárolnád itt őket, és ne puffognál még hetekig.
13/14 A kérdező kommentje:
hát amit te csinálsz annak sincs sokkal több értelme, nem sokat segítesz. De ha szted nincs picit túlbonyolítva ez az egész, és teljesen korrektül van megtervezve akkor legyen Én a hülye...
2012. jún. 11. 19:22
14/14 A kérdező kommentje:
nagy hivatalnok vagy te öcsém' :D
2012. jún. 11. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!