Szerintetek ha egyetemen egy tanárnál puskáznak a vizsgázók, akkor azt a tanár tnéyleg nem veszi észre, vagy csak hagyja? És egyébként hogyan szoktak puskázni mostanában?
Figyelt kérdés
igazából én nem tudok puskázni, azért tettem fel ezt a kérdést, mert fogalmam sincs ezekről, egyetemista létemre :D Az aliglátó kategóriába tartozom, és emiatt nem hogy a puska méretű betűket nem látom, a könyveket sem tudom elolvasni, úgyhogy nem volt alkalmam azilyeneket megismerni, de azért érdekelne..:D2012. jún. 5. 22:08
1/8 anonim válasza:
Van olyan vizsga, hogy előtte aláiratnak egy papírt hogy ha puskázáson kapnak akkor pá-pá egyetem... Egyébként a legtöbbször táskát lerakatják a terem szélén, megnézik nincs-e valami a padokban satöbbi. Szóbelinél meg sehogy sem lehet.
2/8 anonim válasza:
Szerintem van amelyik látja, de nem szól. Nálunk a gagyi szabadon választhatók közül vmelyiken hagyják:P De van pl. kötelező tárgyuk, ahol a tanár azt hiszi, hogy sas szeme van, mindenki mögé áll és kukkol, még se veszi észre, h puskázunk:P Én amúgy csak a nem fontos tárgyaknál szoktam, a kötelezőket mind megtanulom, de mondjuk azoknál esély sem lenne apuskázásra, pedig elég profin tudok:P Én tárgytól/mennyiségtől függ, h hogy szoktam, van hogy ragasztós matricára nyomtatom rá, vagy csak sima harmonákra hajtom, de ha nagyobb a mennyiség, akkor telefonra rárakom és akkor abban lehet keresni
3/8 A kérdező kommentje:
köszi! :D Amúgy a táskákat nálunk is letetetik oldalra, de ez nagyon sok embert nem akadályoz meg a puskázásban. VAnnak persze ilyen pletykák, h hol ne is próbálkozzon vele senki, és hol lehet sokat.
2012. jún. 5. 22:19
4/8 anonim válasza:
régebben hallottam, hogy létezik puskázós toll, amiben egy kis papírtekercs van, és a megfelelő anyagrészhez tekerheted...nem tudom lehet-e még kapni...
5/8 anonim válasza:
A puskatoll tényleg jó, csak nekünk volt egy év mikor a tanárnak feltűnt hogy mindenkinek ugyanolyan tolla van vizsgán, és elkért egyet. Azóta még tollat is ő ad vizsgára.
6/8 A kérdező kommentje:
:DDD
2012. jún. 5. 22:52
7/8 anonim válasza:
A nagy termekben nehezebben bukik le az ember puskázás közben,azonban ha észreveszik akkor kész az karó.Ez nem olyan mint egy középiskola ahol a tanár leszar mindent és elintézi egy ejnye-bejnyével.Persze ott is adhatnak egyest puskázásért,de nem annyira jellemző mint az egyetemen.(Legalábbis ahova én jártam ott nem volt ennyire szigorú tanári kar,pedig gimnázium volt)Egyetemen viszont kegyetlenül mészárolják a tanulókat puskázásért
8/8 anonim válasza:
Nálunk azok a tanárok figyelnek jobban a puskázókat, akiknek fontos a tárgyuk, azok akik tudják, hogy nem ezen múlik a szaktudásunk, azok nem figyelnek rá, hagyják, csak ne legyünk nagyon pofátlanok.
Amúgy én lányként télen úgy puskáztam, hogy csizmaszárba volt dugva rengeteg cetli, a lábamnál meg a táskám volt, amiről kiírtam a választ azt bedobtam a táskába.
Most okostelefonnal divat puskázni, rengeteg anyagot, fényképet lehet rátenni, vagy rámondod az anyagot, és a fülest kivezeted a pulcsi vagy kardigánujján és támasztod a fejed:D Szóval mondjuk balkéznél ballal támasztasz a füles végét meg eltudod dugni, ha jön a tanár, közben nyomsz egy pause-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!