Középszintű matekérettségin mennyire nehéz összehozni 95% körüli százalékot? (de min 90% fölött)
Ha érted a matekot, akkor nem nehéz. Ha nem, akkor nyilván az.
Nekem 100%-os lett anno, pedig faktra sem jártam:D
Erre én is kíváncsi vagyok. Nem vagyok túl nagyravágyó, inkább reálisan nézem az esélyeket és ehhez mérten próbálok belőni egy elérhető célt. Mivel a közgazdaság érdekel és most is ezt tanulom, ezért nekem a matek nagyon kell!
Egy ötös matek érettséginek nagyon örülnék, és a célom, hogy 80-85% körüli legyen. Ezt egy reális célnek tartom, és ha esetleg jobb lesz, akkor nagyon fogok örülni.
Én egyébként matek faktos vagyok, ez heti + 2 órát jelent, jövőre csak töményen ismételni, gyakorolni fogunk az érettségire. És az alapórás matektanárom is nagyon jó tanár. Stabil négyes vagyok, és itthon is fogok gyakorolni, készülni, hogy minél jobb legyen.
Szóval szerintem nem lehetetlen, csak tényleg szorgalmasnak kell lenni és sokat gyakorolni.
17/L
Köszönöm a válaszokat!
Kedves válaszoló,akinek 100%-os lett!Adnál esetleg tanácsokat!És én mindenkit felpontoztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!