Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középszintű matekérettségin...

Középszintű matekérettségin mennyire nehéz összehozni 95% körüli százalékot? (de min 90% fölött)

Figyelt kérdés
Köszi előre is!
2012. jún. 5. 18:33
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi,nem írtam,hogy tanácsokat várok!Jövőre érettségizek!
2012. jún. 5. 18:34
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nagyon, ha csak nem vagy matektagozatos, nincs hozzá tehetséged, vagy nem csináltad meg előrehozottal a többi tárgyat.
2012. jún. 5. 18:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem nehéz. Emelt matekra jártam, de középszinten érettségiztem, pont 95% lett, nulla erőfeszítéssel. Az már más kérdés, hogy semmit nem ér, egyetemen gyakorlatilag újra kellett tanulnom a matekot.
2012. jún. 5. 18:43
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Ha érted a matekot, akkor nem nehéz. Ha nem, akkor nyilván az.

Nekem 100%-os lett anno, pedig faktra sem jártam:D

2012. jún. 5. 18:45
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként függ attól is milyen nehéz lesz az érettségi, én tavaly nyomtam le estin, év végén 4-es voltam, az érettségim azthiszem 63%-os lett (pedig sose ment/utálom), az öcsém idén csinálta, műszaki szakközepes, ötös volt év végén, az érettségije meg 42%-os lett.
2012. jún. 5. 18:46
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Erre én is kíváncsi vagyok. Nem vagyok túl nagyravágyó, inkább reálisan nézem az esélyeket és ehhez mérten próbálok belőni egy elérhető célt. Mivel a közgazdaság érdekel és most is ezt tanulom, ezért nekem a matek nagyon kell!

Egy ötös matek érettséginek nagyon örülnék, és a célom, hogy 80-85% körüli legyen. Ezt egy reális célnek tartom, és ha esetleg jobb lesz, akkor nagyon fogok örülni.

Én egyébként matek faktos vagyok, ez heti + 2 órát jelent, jövőre csak töményen ismételni, gyakorolni fogunk az érettségire. És az alapórás matektanárom is nagyon jó tanár. Stabil négyes vagyok, és itthon is fogok gyakorolni, készülni, hogy minél jobb legyen.

Szóval szerintem nem lehetetlen, csak tényleg szorgalmasnak kell lenni és sokat gyakorolni.

17/L

2012. jún. 5. 18:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
én nyelvi tagozatos voltam,végig 3-4es matekból és ma megtekintésin szembesültem,hogy 84%os lett a matekom,mondhatni,minimális gyakorlással. kicsit "elmeroggyantabb" osztálytársaim,akik szépen szólva is éppen átmentek az elmúlt években 60%-t írtak.
2012. jún. 5. 20:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokat kell gyakorolni, csináld meg a korábbi évek feladatsorait!
2012. jún. 5. 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:
69%
Miért lettem egyedül én lepontozva? Kinek szúrta ennyire a szemét a válaszom?
2012. jún. 5. 21:01
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves válaszoló,akinek 100%-os lett!Adnál esetleg tanácsokat!És én mindenkit felpontoztam!

2012. jún. 5. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!