Nektek melyik érettségi tantárgy sikerült a legrosszabbul (%-al)?
Figyelt kérdés
Töri, matek, magyar, nyelvek...? Okát is írjátok le.2012. jún. 5. 15:06
1/11 anonim válasza:
Fizika 57%
Matek emelt 58%
Magyar75%
Tortenelem 85&
Nèmet 90&
Az ok hogy nem vagyok jò tanulò es nem veszem komolyan a dolgokat. Pedig nagy àlmaim vannak es sokat tezek azert hogy megvalosuljanak!
2/11 anonim válasza:
Töri lett 27 % -.-" pedig 4-es voltam de ilyenekre a halál se emlékszik amik voltak :D
3/11 anonim válasza:
Kémia: 51%. Azért mert leblokkoltam. Ez van. Csupa olyat rontottam el, amit itthon teljes mértékben tudtam, nem is féltem tőle (számítás). A tanárom is csodálkozni fog, ha este megmondom neki.
8/11 anonim válasza:
92 lett a legrosszabb érettségid? beszarás :P milyen szakra mész?
9/11 anonim válasza:
Emelt töri 64%
Az oka, hogy emelt szintű, és extra kik*rt nehéz volt.
10/11 anonim válasza:
#3-mas, egy cipőben járok veled
Nálam is beütött a krach a kémiánál, az enyém 59%-lett... :/
Az a vicces, hogy a tanárom tőlem várta a legjobb eredményt(könnyen tanultam és az esetek többségében 90% feletti próbaérettségiket írtam).
Na de hát ez van, sokkal könnyebb a konyhaasztal mellett írva bizonyítani, mint az arénában, sajnos eleve borzasztó vesztes alkat vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!