Az egyetemen (mérnöki szak) a vizsgák egyesével olyan nehezek (vagy nehezebbek) mint egy emelt szintű érettségi?
Bioszból kb. 1200 oldalt kell tudni szóról-szóra ha azt szeretném,hogy a szóbeli sikerüljön,matek emelt szóbelije az még nem is nehéz,de ez szerintem brutális(úgy,hogy 2 hét alatt tanulod meg).
Ilyen nehézségűek kb. az egyetemi vizsgák is?
Mikor kell bioszból szóról-szóra tudni 1200 oldal anyagot? Ne viccelj már. Az egész biosz anyag nincs több maximum 400 oldalnál, de az sem A/4-es méret:DDDD
(És igen, érettségiztem emelt szinten bioszból).
Egyetemtől és szaktól is függ, én azt tudom mondani, hogy emelt érettségikre mondjuk 2-2 napot szántam tárgyanként, vizsgákra inkább 4-5, ami kell egy jó jegyhez, de van hogy a ketteshez se elég kevesebb.
Ja és a mérnöki szakokban pont az a nehéz, hogy nem fél év buli és egy hónap vizsgaidőszak, a tárgyak 3/4-énél beleszámít a jegybe az évközi munkád. Ha nem dolgozol folyamatosan, el se jutsz a vizsgákig, vagy ha igen, esélyed sincs megtanulni az anyagot egy hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!