Egyetemisták, főiskolások, ha pl. a sziroglatot harmadjára vettem fel, de eddig kétszer leadtam akkor az is olyan mintha harmadjára vettem volna fel, és ha nem sikerül, akkor átkerülök költségesre?
Nem. Ha időben leadtad, akkor nem pazaroltál vele lehetőséget.
De ugyan áruld már el, mégis milyen szigorlat az, amit már kétszer leadtál, és még így is van rá 25 napod, de ez se elég?
Társadalom és szociálpolitika, magyar társadalom , szociológia. Az eddig tanultak.
Nagyon örülök annak amit írtál, remélem tényleg nem lesz baj ha esetleg nem sikerülne, de Sikerülnie kell és sikerülni fog.
Nekem azért nehéz mert egyszerűen nem tudom megérteni ezeket a politikai, múltbeli dolgokat... a sok szociológus stb... pf... nem sok értelme van, amit pedig tanulni kellene azt nem tanulnuk. Szociális m- en vagyok.
Köszönöm a válaszod
Mondjuk ilyen kérdésben nem a neten kellene információt gyűjtened, hanem bemenni szépen a TO-ra és ott megkérdezni.
Mert lehet, hogy valaki tiszta jó szándékból ír neked rossz választ, aztán te meg szívsz majd miatta.
Első vagyok.
Egyébként abban nagyon igaza van a második válaszadónak, hogy ilyen kérdésekben nem itt kellene érdeklődni. Mert ha hülyeséget mondanak, akkor te b.szol rá.
Nálunk biztosan úgy van, hogy ha leadtad, akkor nem számít elhasznált lehetőségnek.
Viszont azért azt is figyelembe kell venni, hogy lehet, hogy csak úgy lehet UV-ra menni, ha már van rendes bukásod. Szóval ha szimplán nem mész el pl., akkor lehet UV-ra sem mehetsz.
TO-n kell érdeklődni ezzel kapcsolatban.
Nem tudom mennyi anyagról beszélsz, de szerintem 25 nap már nagyon túlzás. Ha annyi idő alatt nem tudod megtanulni, akkor soha nem is fogod.
Én anatómia szigorlatra orvosin három hetet hagytam, pedig két éves tárgy, tömény latin az egész, tömény magolás. Nem sok érteni való van benne.
Még is elég volt 3 hét. Lehetett volna még húzni, de mi a francnak? Úgy sem lehet tökéletesen megtanulni az egészet, ha meg becsülettel készülsz, nem buksz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!