Emelt töri tétel, megvan valakinek? Tanultok?
Figyelt kérdés
Polgári-alkotmányos viszonyok kialakulása Magyarországon 1848–1918 között < ez a tétel kellene, a többit nagyjából összeszedtem már. Ha valaki el tudná küldeni, az kicsit könnyebbé tehetné értéktelen életemet, és hálás lennék. :) Egyébként ki hogy áll a készüléssel? Menni fog? Írásbelik milyenek lettek?2012. máj. 30. 12:43
21/25 anonim válasza:
enyém is ótvarrossz lett (54%), és még a szóbelivel is küzdök, de haladok. :)
és tök fura, mert nekem is megfelezték az '56-os esszém pontjait, pedig azt éreztem a legjobbnak, a skolasztikásat meg, amit azt hittem kapok rá 1-2 pontot, ott csak egy negyed pontot vont le összesen (igaz az rövid volt). szóval elég indokolatlan. ami pedig a számolást illeti. ma osztálytársamét néztük (szintén töri emelt) és rosszul osztották le az egyik esszénél a pontokat, vmi 4 ponttal kevesebbet írtak rá, szóval érdemes még átszámolni is :P
22/25 A kérdező kommentje:
Hát ez biztató, lehet át kéne néznem még1x... :D
2012. jún. 5. 20:42
23/25 anonim válasza:
Már nem tudod megnézni, hacsak nem másoltad le. Én holnp megyek fellebbező levelet írni a tanáromhoz. 1 db tárgyi tévedés iatt ugye nem felezhetik meg az egész pontszámot?
24/25 A kérdező kommentje:
Hát ha nem olyan gigantikus hiba, mint hogy amikor az athéni demokráciáról kell írni, akkor leírod az ipari forradalmat. Hasra csaptam és mondtam valamit, tehát ha ilyen apróbb hiba, és csak egy, és pl. nem tereli az egész szöveget más irányba, akkor nem hiszem hogy azért meg kéne felezni a pontot. Mindenesetre írj, max. nem változtatnak rajta, egy próbát megér. Főleg ha úgy érzed hogy nem volt jogos.
2012. jún. 6. 07:20
25/25 anonim válasza:
jajde örülnék, ha nekem is átküldené valaki! nagyon fontos lenne :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!