Menjek vagy ne menjek?
Szerintem menj el.
Nekem is széthúzó osztályom van és volt is. Általánosban érdekes módon eléggé klikkesedett az osztály, ment a kibeszélés, cikizés stb. Amikor kirándulni mentünk félretettük ezt és egy emberként élveztük a dolgot. És életre szóló, maradandó emlékeim lettek, amiken a mai napit mindig mosolygok. Az egyik például, amikor hazafelé koktélt csináltunk. Egy kiürült flakonba öntöttünk mindenféle üdítőt, ami volt nálunk és utána mindenki megkóstolta. Húztam a számat, de nagyon finom volt. :D És közben nagyon jól szórakoztunk.
Szóval menj csak el. 3 nap nem sok idő, bőven marad idő a nyárból, amikor úgy élvezed, ahogy szeretnéd.
A lényeg, hogy legyél vidám és pozitívan állj a dolgokhoz, hidd el, idővel a többiekre is átragad a pozitív hozzáállás és a jókedv és nyoma sem lesz az ellenségeskedésnek. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!