Idegenforgalmi szakmenedzserről mi a véleményed? Mennyit keres? Van jövője? Külföldön meglehet élni belőle, ha igen akkor melyik országban? Esetleg van itt valaki, akinek ez a végzettsége?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 16:49
1/1 kari8590 válasza:
Szia nem tudom mennyire aktualis meg a valasz de en ezt a szakmat vegeztem es megbantam!itt magyarorszagon nem igazan lehet vele elhelyezkedni inkabb ha tovabb tanulsz fosuin turizmuson akkor beleszamitjak!az en sulimban volt lehetoseg kulfoldre menni gyakorlatra aki tud nyelvet az kinnt ragadhat svajcban, nemetben vagy angliaban!ennyi az elonye de ehhez jo nyelvtudas szukseges!es pincerkent vagy szobalanykent helyezkednek el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!