Mennyire fontos a biológia érettségi a gyógytornász szakra?
Biológiai nélkül nem lehetsz gyógytornász.
Én ugyan csak röntgenes vagyok, de szerintem, ha nem szereted a ( humán) biológiát ne is menj gyógytornásznak! Anatómiát fogsz tanulni minden mennyiségben, nem is akármilyen szinten és nem is az iskolában fontos a tudás, hanem az ÉLET-ben
Ahhoz, hogy jó gyógytornász légy szükség van az alapos tudásra, hogy folyamatosan tudd mit miért csinálsz másképp nem szabad csinálni.
Köszönöm a válaszokat. Szeretem a bioszt, de csak az emberi részét. A növények nem nagyon érdekelnek.
Csak azért kérdeztem, hogy tudjam, miből kell érettségiznem és hogy azt mennyire fogom majd hasznosítani az egyetemen.
Fakultáción elég nehéz az élet, sok a követelmény. De ha nagyon kell, meg tudom tanulni, nem erről van szó. Felelősség érzetem pedig van, nem mennék el úgy gyógytornásznak, hogy ne tudjam mi jó egy betegnek. Nem akarok rosszat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!