4,1-es átlag 7. évvégén jó?
Figyelt kérdés
Nos.. Félévkor 4,1-es átlagom volt. Matek, nyelvtan, tesi volt 3-as. Ebből már csak matekból leszek 3-as. Felvételizhetek így jövőre? :S2012. máj. 27. 17:18
2/9 anonim válasza:
nem, nem felvételizhetsz így:D
mintha választhatnál h akarsz e felvételizni v sem.:D
3/9 A kérdező kommentje:
jólvan na. :D akkor. felvesznek így?:D
2012. máj. 27. 17:21
4/9 anonim válasza:
Ez jó. Ezzel simán felvételizhetsz akár egy komolyabb suliba is. Egyébként 1,5 ös átlaggal is felvételizhetsz egy lezüllött iskolába is akár a lényeg az hogy 8. év végén ne legyen bukás ahhoz hogy átmehess középbe.
Szerintem ezzel az átlaggal nyugodtan felvételizhetsz komolyabb sulikba is, az más kérdés hogy ott mennyire fogod bírni tartani az átlagod. Egyébként ha 8. fél évbe ennél jobbat elérsz az is elég sokat dobhat rajta, 8. év végét meg csak túl kell élni mert az már úgysem befojásolja a dolgokat.
5/9 anonim válasza:
persze,viszont 8.félévkor még ráhúzhatnál kicsit, hátha nem lesz olyan jó a felvételi (sose lehet tudni). Egyébként nekem 7.év végén 4,3 8.félévkor szintén 4,3-mas volt az átlagom .. és én is felvételizhettem .. még a 3,5ös átlagú barátnőm is felvételizhetett, szóval szerintem csak a nagyon gyenge tanulókat nem engedik .. akiknek úgy mond nem érdemes megírniuk mert nem tudnának teljesíteni egy szakközepet vagy gimit..
6/9 anonim válasza:
Én most felvételiztem nemrég . Van egy osztálytársam aki szörnyű tanuló 3-as átlagú lány,vagyis ebben a félévben az volt.Most jelentkezett egy szakközépbe,ahová felvételit is kellett írnia. Szegénynek nem lett valami túl jó, nem is vették fel. Szóval nem csak a kitűnök meg a jelesek felvételizhetnek, a náluk rosszabb tanulok is. Kedves kérdező jól tanuljál,hogy aztán jövőre jó suliba mehessél,mert ott alapozod meg a jövődet. Jövőre húzz bele. Gyakorold a felvételiket!! Tudom hamar van még ehhez,de előre is Sok Sikert!! :))
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. :)
2012. máj. 27. 19:23
8/9 anonim válasza:
Nem mondjátok komolyan, hogy jó? Általános iskolába én tanulás nélkül 4,9 voltam. Mi lesz gimiben?
9/9 A kérdező kommentje:
Nem is gimibe akarok menni..
2012. máj. 28. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!