Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg léteznek ennyire...

Tényleg léteznek ennyire primitív emberek?

Figyelt kérdés
[link]

2012. máj. 25. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem igazi.remélem legalábbis
2012. máj. 25. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Elég nehéz elképzelni, de nem kizárt. Egyszer még régen valami vírusos nyavajával elmentem a gyermekorvoshoz, de nem az enyém rendelt, hanem egy másik helyettesítette. Mikor soroltam a nőnek a panaszaimat, megkérdezte, hogy fosás volt-e. Totál megrökönyödtem.
2012. máj. 25. 22:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem csak a megfogalmazáson lepődtem meg, hanem inkább azon, hogy egy primitív szöveget azzal akar orvosi igazolássá tenni, hogy rányom valami gagyi pecsétet és még oda is írja! Van aki még azt hiszi, hogy minden pecsétes papírtól rettegni kell?
2012. máj. 25. 22:50
 4/8 Vree ***** válasza:
100%
kamu
2012. máj. 26. 01:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Nézd meg, a vesszőt ki tudta tenni jó helyre, de helyesen nem tud írni? Ilyen tuti nincsen. Meg az írásán is látszik, hogy amúgy egy normális ember. Akik tényleg ilyen primitív barmok, azok nem tudnak így írni, hírből sem ismerik a vesszőt és nem úgy kezdenek egy üzenetet, hogy Tisztelt...
2012. máj. 26. 08:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez akkora kamu, a fb-on is ez terjed...

Csak valaki nagyon vicces volt..

2012. máj. 26. 09:13
 7/8 anonim ***** válasza:
egyébként nekem gyerekesnek tűnik az írása..
2012. máj. 26. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez tök kamu. Vki nagyon viccesnek érezte magát, írt egy ilyet és lefényképezte.

Amúgy volt olyan osztálytársam, aki lebukott azzal, hogy orvosi igazolást hamisított. Mert kicsit furcsa volt, hogy egy 200km-rel arrébb lévő faluban kelt az igazolás:DDD

2012. máj. 26. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!