Egy közepes tanuló vagyok. Hogyan ehetnék nagyon-nagyon jó tanuló? Biológus szeretnék lenni, vagyis inkább kutató.
Nem vagyok rossz tanló. Erdélyben élek, és nagyon szeretnék jó tanuló lenni. vagyis a legjobbak közt.Itt a jegyek 1-10 skálán vannak, az én átlagom 8,12 az osztályban a legjobb tanulónak 9,13.
A MATEK és a ROMÁN nem megy....de a biológiát és a kémiát kifogástalanul tudom. És nem tanulok sokat.
Van egy tudós az iskolánkban, aki a NASAnal dolgozott, egy idős hölgy. Olyan szeretnék lenni mint ő. Mindenki felnéz rá, csak én nem fizikus hanem biológus szeretnék lenni. A megyáben 223 364 lakós van, és a diákok közűl én avgyok vagy az első vagy a második legjobb biológiás diák.
MIT TEGYEK hogy olyan legyek mint ez a tudós fizikus tanárnő. a rossz h sem családja sem barátai sem ''élete '' nincs. És sosem mosolyog....olyan mint a savanyú uborka. Mindenki tiszteli, mert még űrszondákat is tervezett. HOGYAN HOZZAM KI A MAXIMUMOT MAGAMBÓL? NINCS TÜRELMEM MEG FENEKEM TANÚLNI.
a biológiát meg a kémiát és a részben a fizikát is szivesen tanulom....
de a más tantárgyakat nem annyira szivesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!