A nyelvvizsga-bizonyítványba beleírják azt is, hogy melyik feladatban hány százalékot értem el, vagy csak a nyelvet meg a szintet? (ha számít, ECL-en voltam)
Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 06:02
1/7 anonim válasza:
Dehogy írják! Ezt tanuld meg. Bármilyen bizonyítványt szerzel, az eredmény már szinte soha senkit nem fog érdekelni,csak az hogy megvan!
2/7 anonim válasza:
Kivéve az érettségit, abban benne vannak az egyes százalékok is... Nyelvvizsgában benne van, hogy milyen szint, milyen típus (szóbeli, írásbeli, komplex) meg hogy mikor szerezted. Plusz az adataid.
3/7 anonim válasza:
Nem írják bele.
Egyébként nem olyan buta a kérdés, mint ahogyan az első válaszoló be akarja állítani. Nekem a 93-as nyelvvizsgámban benne vannak a százalékok.
4/7 Lestat_626 válasza:
Mostanában nem szoktál beleírni, én úgy tudom. Ez azért rossz mondjuk, mert lehet, hogy valaki össz-vissz 60%-al alig átcsúszott, a másik meg 90% fölött tette le és hát a kettő nyelvvizsgabizonyítvány között nincs semmi különbség... :/
5/7 anonim válasza:
Hát nekem ECL-em van és érdekes módon benne van :D illetőleg van külön egy ilyen szépen borított kis könyvecske, abba csak a név és a szint van, plusz hozzá van egy lelaminált bizonyítvány, amin rajta van angolul és franciául az eredmény. Minden részhez ott van a százalék.
6/7 anonim válasza:
Az államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítványba (pl. amilyen ez egyetemi diplomához is kell).
Van ahol adnak (hogy ECL-ben adnak-e, nem tudom) nemzetközi bizonyítványt is, abba bele szokták írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!