Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A nyelvvizsga-bizonyítványba...

A nyelvvizsga-bizonyítványba beleírják azt is, hogy melyik feladatban hány százalékot értem el, vagy csak a nyelvet meg a szintet? (ha számít, ECL-en voltam)

Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 06:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Dehogy írják! Ezt tanuld meg. Bármilyen bizonyítványt szerzel, az eredmény már szinte soha senkit nem fog érdekelni,csak az hogy megvan!
2012. máj. 25. 06:15
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Kivéve az érettségit, abban benne vannak az egyes százalékok is... Nyelvvizsgában benne van, hogy milyen szint, milyen típus (szóbeli, írásbeli, komplex) meg hogy mikor szerezted. Plusz az adataid.
2012. máj. 25. 07:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem írják bele.

Egyébként nem olyan buta a kérdés, mint ahogyan az első válaszoló be akarja állítani. Nekem a 93-as nyelvvizsgámban benne vannak a százalékok.

2012. máj. 25. 08:24
 4/7 Lestat_626 ***** válasza:
Mostanában nem szoktál beleírni, én úgy tudom. Ez azért rossz mondjuk, mert lehet, hogy valaki össz-vissz 60%-al alig átcsúszott, a másik meg 90% fölött tette le és hát a kettő nyelvvizsgabizonyítvány között nincs semmi különbség... :/
2012. máj. 25. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem ECL-em van és érdekes módon benne van :D illetőleg van külön egy ilyen szépen borított kis könyvecske, abba csak a név és a szint van, plusz hozzá van egy lelaminált bizonyítvány, amin rajta van angolul és franciául az eredmény. Minden részhez ott van a százalék.
2012. máj. 25. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Az államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítványba (pl. amilyen ez egyetemi diplomához is kell).

Van ahol adnak (hogy ECL-ben adnak-e, nem tudom) nemzetközi bizonyítványt is, abba bele szokták írni.

2013. jan. 15. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is benne vannak a %-ok.
2016. jan. 15. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!