Emelt szintű testnevelés érettségi .!?
Figyelt kérdés
Szval Idén Érettségizek Testnevelésből emelt szinten....valaki aki már volt ... vagy esetleg tudja .. a kérdésem az lenne hogy az első témakörben van egy olyan hogy 'paralimpia' na és itt csak azt kell tudni hogy mikor kezdődött meg hogy milyen számok vannak bent vagy más is?:O
Ja és ha valaki esetleg idén érettségizik KAPOSVÁRON az írjon :D
2012. máj. 24. 21:56
1/5 anonim válasza:
Emelt szintem remélem mindent tudni kell, ami ehhez a témakörhöz kapcsolható. Remélem még a fogyatékossági szinteket is. Emelt szint!!!! Jól készülsz, ha még csak most nézel utána! Testnevelés emelt szint, tiszta vicc!!! Más meg tanul, meg görcsöl a komoly tantárgyakkal. Nehogy már még te kérd ki magadnak!
2/5 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy nehéz:D csak h nem gáz:D de szerintem testi képességektől is függ hogy mi is a nehéz:D és azért jó lenne ha csak pár olimpikont kéne elmondani és csá:D és nem csak dobásból áll...nem lehet mindenki mindenből a legjobb..épp ezért nehéz .... attól még hogy én például jó vagy ok dobásból futásból kéziből...nem azt jelenti hogy a talajtorna kézenátfordulása vagy a tigrisbukvencből fejenátfordulás úgy fog menni ahogy én szeretném :DDDD
2012. máj. 24. 22:09
3/5 anonim válasza:
első egy paraszt,aki sértve érzi magát,mert neked nem kell megrohadni a tanulástól mint neked.:D Kérdezném,hogy miért baj az,ha valaki tesis irányba akar tovább menni? tesitanárnak vagy edzőnek vagy mittudomén? mit kell neked leugatni másokat? bocsi az offért de ezt nem hagyhattam szó nélkül.:)
4/5 A kérdező kommentje:
egyetértek :D nem is értem ha olyan könnyű akkor mért nem azt csinálja mindenki :O akkora tévhitben élnek eggyes emberek hogy nem is értem ....
2012. máj. 24. 22:12
5/5 anonim válasza:
Az első paraszt majd akkor puffogjon itt ha végigcsinálja a gyakorlatot... azt amit kérnek egy emelt szintű tesistől! Olvasd el a követelményeket aztán ítélkezz hogy egy vicc! Aki azt megcsinálja szépen, annak le a kalappal. Egyébként meg a szóbeli része sem olyan vicces, főleg mivel van abban is biológia, fizika, még töri is. Én nem csináltam meg, de barátom igen, és együtt tanultunk rá, úgyhogy tudom mit kell nekik végigszenvedniük egy nap alatt. Én meg emelten törizek és angolozok, úgyhogy van egy kis hasonlítási alapom is. Bocs az offért, de muszáj volt szerintem ezt leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!