Szerintetek? Megoldás?
Ha ennyire mocsok a tanár, fordulj az igazgatóhoz vagy az osztályfőnökhöz. Ez nem normális eljárás, amit csinál. Emlékeim szerintem nekem nem volt 10 jegyem egy félévben, és nem írtunk röpdogákat új anyagból 1 óra után, pláne nem matekból, amit ugyebár meg is kell érteni, nem csak bemagolni, mint pl a törit... (pedig a tiszántúl egyik legerősebb gimijébe jártam). Szóval szerintem nagyon nem fair.
Fordulj olyasvalakihez, aki tud hatni a tanárodra, aki rangban felette áll. Ezért gondolok az igazgatóra vagy az ofődre (az ofő nem áll felette, de akár ő is beszélget az igazgatóval, hogy nézzenek a tanár körmére). Ha nem akarsz személyesen beszélni, írhatnál nekik névtelen levelet, az a legbiztosabb - akkor bosszút sem tudna állni rajtad, ha tényleg ilyen mocsok. És biztos vannak ilyen pedagógus szövetségek, diákok védelmére szakosodott szervezetek... járj egy kicsit utána. Lehet, velük is érdemes lenne felvenni a kapcsolatot, mert az nem állapot, hogy folyton elkaszálnak (jó, persze ehhez tanulni is kell).
A bukásról meg... nincs mese, be kell vallanod, és valahogy átverekedni magad egy újabb pótvizsgán. Kitartás!
10 karó b*szki egy féléven belül?Húzzál el de gyorsan az igazgatóhoz és piríts rá arra a k*rva tanárra!
A magántanárod pedig valószínűleg sz*r volt.Mondom ezt én aki 4évig járt matektanárhoz és úgy is csak a maximum 3-as és 2es jött össze 4éven át :/ (álltam én is bukásra mondjuk lány létemre ... ). Szóval válts magántanárt ha a szüleid kifizetik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!