Szerintetek szakács gyakorlati vizsgán ki kell venni a piercinget?
Nekem vizsgálat miatt kellett kivennem a piercingjeimet. Kivettem magamnak, azzal nem volt gond. Kb. 6 óra múlva tudtam visszamenni a piercerhez, aki betette az ékszereket. Ez a hat óra elég volt arra, hogy nehéz legyen visszarakni az ékszereket, magamnak nem is tudtam volna, de ő pikk-pakk visszarakta mindet.
Így nem fájt annyira, mintha magamnak kellett volna szerencsétlenkedni vele.
Ha van rá lehetőséged, akkor kérd meg azt aki szúrta, vagy bárkit a közelben aki ezzel foglalkozik. Mondd meg hogy ez van, kiveszed vizsgára ekkor és ekkor mész tegye neked vissza. Nekem jó tapasztalataim vannak ilyen téren, segítőkészek szoktak lenni. :)
A vizsga miatt szerintem a gyakorlati tanárodat kellene megkérdezned, neki tudnia kell, mi az amit elfogadnak, és mi az amit nem.
Vagy ha esetleg tudod a vizsgáztató intézmény elérhetőségeit, ott is érdeklődhetsz, pl. e-mailben.
én szúrtam, szóval ez kilőve. csak tudom hogy utoljára is nagyon sokat szenvedtem vele, mire belement.most meg örülök hogy már megszokta ezt (kicsit talán vastagabb mint a régi ) és nem fáj meg semmi.
elvileg nem vetetheti ki, mert nem lógó ékszer (pl nem nagy karika fülbevaló, vagy nyaklánc) max annyit kérhet, hogy ragasszam le, amivel nincs is gáz, viszek ilyen kisebb fajta sebtapaszt
Későn írok, de hasonló helyzetben voltam én is.
Nekem is egy kis karika van az orromban, voltam idegenvezetni, 5 órára vettem ki, hát vissza te tudjátok hogy tettem... órákig szenvedtem vele, hirtelen benyomni nem tudtam, mert éreztem, hogy nincs út, amin nyomhatnám :D így nagyon lassacskán, 10 percenként megerőltettem magam, és nyomtam rajta pár mm-t, így sikerült :D nagyon fájdalmas volt.. aztán a karikát ugye belülről kell betenni, az átszúrósat mindig kihúztam pár mm-re, és úgy nyomtam belülről a karikát, én így tettem vissza :D akkor nekem is csak 2 hónapos volt, most már 3 hónapja van meg, ma is ki kellett vennem, de csak 2 órára, na most visszament, bár kicsit fájdalmasan, de könnyebben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!